Yarımca Ferrokrom İlkokulu

Vizyon: Kurumumuzu, Türk Milli Eğitiminin temel ilke ve hedefleri doğrultusunda uygarlık ve çağdaşlık seviyesinin en yukarılarına taşıyarak örnek bir kurum haline getirmektir.

Misyon: Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı; kişilik gelişimini tamamlamış, sağlam karakterli, çağdaş, uygar, güçlüklere göğüs gerebilen, Atatürkçü düşünce tarzını benimsemiş, milli ve evrensel değerleri benimseyen aydın fikirli bireyler olarak yetiştirebilmek.

Saatler: 07.05-12.25
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Deprem nedeniyle Şehit Raşıt ERCAN okulunda eğitim öğretim devam etmektedir.

WEB - https://yarimcaferrokromilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yarımca Ferrokrom İlkokulu, Yarımca Köyü, Kovancılar / ELAZIĞ

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Yerleşim Yeri - Yarımca Köyü

Adres - Yarımca Ferrokrom İlkokulu, Yarımca Köyü, Kovancılar / ELAZIĞ

Ulaşım Yarımca Ferrokrom İlkokulu Elazığ-Bingöl karayolunun 55.kilometresinde bulunan Yarımca Köyü sınırları içerisinde yer almaktadır.Okulumuz konum itibariyle Elazığ-Bingöl karayolunun hemen kenarında, Eti Krom A.Ş. fabrikasının hinterlandı içerisinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kovancılar: 12 Km, Elazığ: 55 Km